Ukrudt – en kogebog om nordiske urter

feb 05

Ukrudt - en nordisk kogebog om urterUkrudt er navnet på en kogebog skrevet af kokken Rasmus Leck Fischer og cand.mag. Katja Dahlberg.

Spis dit ukrudt

I disse år er nordisk mad i den grad i vælten med stenalderkost og tilbage til rødderne. Og apropos rødder, så har det nordiske ukrudt fået sit helt egen kogebog. Titlen er kort og godt Ukrudt.

Køb kogebogen Ukrudt.

I kogebogen Ukrudt får du fortællinger og opskrifter, når de er bedst og allermest inspirerende. Forvent gerne overraskelser, når du dykker ned i opskrifterne. Der er med garanti nogle ingredienser, du ikke havde tænkt over at benytte dig af!

Om forfatteren til bogen Ukrudt

Rasmus Leck Fischer er udlært på Søllerød Kro. Men han havde gang i kokkeriet allerede inden han fik papir på sine køkken-kompetencer. Han arbejdede på Michelin-restauranten Chez Bruno i Lourges, der ligger lidt uden for Nice. Her var han i stald hos den navnkundige “Trøffelkonge”.
Han har også prøvet kræfter på den 3-stjernede Michelin-restaurant Martin Berasetegui i San Sebastian.

I dag arbejder han som souschef på Dragsholm Slot, der i høj grad har rundet hans tilgang til det nordiske køkken og sæsonernes gastronomiske skiften. Rasmus Leck Fischer har desuden været en del af konceptet NaCL (showcooking.dk), der laver pop up-restauranter med kreativ og underholdende mad.

Om kogebogen Ukrudt

Kogebogen Ukrudt udkom i 2012 på forlaget People’s Press.

Bestil dit eksemplar af kogebogen Ukrudt.